Prodej pozemku pro bydlení, Říčky, 1206 m2 (ID: 2135832)

Říčky

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Říčkách

Informace k pozemku

Ve středu Křižanovské vrchoviny, v obci Říčky u Brna prodáme dva rovinaté stavební pozemky /i jednotlivě/. Každý 1.207 m2. Klidná, boční ulice. Čelo parcely přiléhá ulici s asfaltovou silnicí a má u obou parcel šíři 22,6 m a parcela je dlouhá 53.35 m2. Územní plán popisuje: "obytná zástavba bude realizovaná formou rodinných domků venkovského charakteru, přízemních, nejvýše však se dvěmi nadzemními podlažími, s vestavěnou garáží. Doporučujeme sedlovou střechu, kterou je možno využít pro podkrovní byty".
Obec je obklopena přírodou, od pozemků je pěkná procházka k zaniklé tvrzi Říčany, nebo ke spoustě dalších cílů přírodních nebo architektonických.
Parcela má číslo 1144/5 (vznikla dělením parcely 1144) a je v místě označeném na mapě.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Říčky
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1206 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Drahomíra Ondrušová

Drahomíra Ondrušová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Říčkách?

Podobné nemovitosti