Prodej pozemku pro bydlení, Břasy, 566 m2

Břasy

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prověřené firmy v Břasech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Pokud sníte o domečku v klidné části obce, ale zároveň s občanskou vybaveností poblíž, tento pozemek je přímo pro Vás.

Exkluzivně nabízíme k prodeji stavební parcelu o výměře 566 m2 v Břasích. K dispozici jsou veškeré potřebné sítě, postačí jen pár drobných úprav, při kterých si sami zvolíte, která pro Vás bude nejvhodnější. První z nich je natažení obecní vodovodní trubky, která se nachází na sousedním pozemku, nebo se dá zvolit možnost vrtu. Dalším krokem by byla elektřina, která je ihned u silnice. Plyn a přístup k veřejné kanalizaci jsou přímo na pozemku. Velkou výhodou je jeho rovnost, což usnadňuje jakékoliv stavební úpravy a zajišťuje stabilní základ pro Váš budoucí projekt.

Břasy nabízí občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, praktický lékař, dokonce i kadeřnictví a truhlářství, ale nejen to. Jsou zde zajímavá místa pro trávení volného času – krásné vyhlídkové místo na Křemenáči, jezírko, volnočasový areál Ultramarinka, ohniště, fotbalové hřiště, a vše téměř poblíž pozemku. Mateřská a základní škola se nachází ve Stupně, cca 3 min. autem. Do větších měst to také nepotrvá dlouho – do centra Plzně je to 28 km a do Rokycan pouze 13 km. Autobusová zastávka je přímo u parcely.

Nezmeškejte tuto příležitost a neváhejte mě kontaktovat na prohlídku. S financováním Vám také ráda pomůžu

Parametry pozemku

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Břasy
ID
57809
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
566 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Břasech?

Podobné nemovitosti