Prodej rodinného domu, Roztoky, Potoky, 344 m2

Potoky, Roztoky

25 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 432 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Roztokách

Úklidové služby

Informace k domu

Osobitý, romantický rodinný dům, s navenek subtilním projevem, překvapí své návštěvníky velkoryse pojatým vzdušným interiérem a vnitřním uspořádáním, které uspokojí nejnáročnější požadavky na vybavení prostor a technické provedení. Dům navrhl Ing. Arch Petr Suske. Dům je řešen jako třípodlažní stavba se správně vymezenou funkcí pro každé podlaží. V 1.PP je umístěna dvougaráž, technická místnost, sklad, vinný sklep a velká společenská místnost s otevřeným krbem, a dále s navazující saunou a příslušenstvím (wc, umyvadlo, 2 sprchy).


Do 1.NP je umístěn hlavní vstup a obývací pokoj s kuchyní, ložnice s koupelnou, dvě rozměrné šatny a samostatné wc s bidetem. Jídelní část navazující na kuchyň a obývací pokoj zaujme vysokým stropem a osluněním vysokými francouzskými okny s výstupem na zahradu. Příjemnou atmosféru v této největší místnosti zprostředkuje rozměrný krb. V podkroví nalezneme tři samostatné pokoje, velkou koupelnu s wc a bidetem. Na galerii umístěnou pracovnu s výstupem na druhou terasu skrytou za domem. Dům je umístěn na svažitém pozemku, jehož plocha je plně využita rozdělením do několika teras, jejichž podoba vzešla z návrhu zahradního architekta. Každá část je tak chytře využita a esteticky dořešena, včetně automatické závlahy a venkovního osvětlení.


Na terase za obývacím pokojem je k dispozici zastřešená letní kuchyň (vybavená grilem, lednicí a dřezem) s velkým venkovním sezením. Nemovitost je orientována především k jihu, a tak velmi dobře osluněna. Dům nabídne výhledy zejména do protilehlého zalesněného svahu bez další zástavby, anebo do vlastní zahrady. Objekt je napojen na všechny inženýrské sítě, kanalizace v místě není, dům je vybaven kapacitní bezúdržbovou ČOV. Tento dům reprezentuje možnost úniku od pracovního ruchu do klidného domova v přírodním prostředí.


Kuchyňská linka vybavená kvalitními spotřebiči. Masivní dubové dřevěné podlahy. Dřevěná okna s izolačními dvojskly. V koupelnách a wc velkoformátová dlažba a obklady, vše osazeno kvalitní sanitou od renomovaných výrobců. Velkokapacitní krby v suterénu a přízemí. Plynový kotel. Alarm. Kamerový systém. Sauna. Studna. Nádrž na dešťovou vodu. Automatická závlaha. Zahradní osvětlení. ČOV. Venkovní kuchyň s grilem. Zahradní domek. Přístřešky na dřevo.


Dům je postaven nad potokem, v jižním svahu pod vrchem Levý Hradec. Jedná se o historickou přírodní lokalitu s řidší rezidenční zástavbou, nedaleko vltavského břehu. Z místa je hezký výhled na protilehlý zalesněný svah. Zastávka MHD (Levý Hradec) nebo vlaku (Žalov) v pěší vzdálenosti. Centrum Prahy dostupné do 30 minut vozem. Letiště do 20 minut. Veškerá občanská vybavenost přímo v obci Roztoky.

Parametry domu

Cena
25 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Potoky, Roztoky
ID
528256
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
344 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
545 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Roztokách (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti