Prodej bytu 2+kk, Lido di Jesolo, Itálie, 38 m2 (ID: 2134923)

Lido di Jesolo, Itálie

5 521 450 Kč /za nemovitost
Prověřené firmy

Informace k bytu

Moderní apartmány v unikátní věži o výšce 90 metrů zaručují nejenom malebné panoramatické výhledy na moře a benátskou lagunu, ale také výbornou dostupnost pláže, golfu, či mariny. Užijte si písečnou pláž a živou promenádu vzdálenou pouhých 500 metrů, nebo si odpočiňte u bazénu s palmami a pískem přímo v resortu. Celkem 169 apartmánů ve 24 patrech nabízí každý vlastní terasu a dispozici od 1 do 3 ložnic. Různé řady vybavení umožňují si apartmán kompletně vybavit. Mezinárodní letiště Marco Polo u Benátek, vzdálené 30 minut jízdy, nabízí přímé letecké spojení z Prahy či cca 50 minut vzdálené letiště v Trevisu.

Proč tato nemovitost
• 7 minut chůze od písečné pláže s promenádou.
• Velké bazény s palmami odepnuté odpočinkovou zónou s pískem a lehátky.
• 10 minut jízdy od mariny s 650 kotvišti.
• Prostorné terasy s panoramatickými výhledy.
• 10 minut jízdy od golfového hřiště.
• Prosluněné interiéry s francouzskými okny.
• Mezinárodní letiště s přímými lety z Prahy vzdálené 30 minut od apartmánů.

Umístění
Apartmány se nachází v přímořském městečku Lido di Jesolo, pouhých 500 metrů od písečné pláže. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně barů a restaurací na plážové promenádě. Golfové hřiště Golf Club Jesolo je vzdálené 10 minut jízdy od apartmánů. Cesta k marině s celkem 650 kotvišti zabere 10 minut jízdy. Výhodou je také mezinárodní letiště Marco Polo u Benátek, které se nachází cca 30 minut od apartmánů.

Lido di Jesolo
Jesolo je známé zejména svými úchvatnými plážemi, které přinášejí slast pro smysly. Při pobytu zde si lze užít nekonečné hodiny slunění, pozorování křišťálově čistého mořského vlnobití a příjemné chvíle plné odpočinku, ale také bohatý noční život, restaurace, obchody, přístav, či golfové hřiště, nebo zábavu pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Apartmány na prodej
1 až 2 ložnicové apartmány s vlastními terasami, v prvních 13 patrech. Přízemní apartmány nabízí také soukromé zahrady.

Standardy a vybavení
Resort disponuje několika velkými bazény s palmami, které odepíná písečná odpočinková zóna s lehátky. Prostorné terasy nabízí panoramatické výhledy z výšky až 90 metrů. Francouzská okna v apartmánech propouštějící do interiéru dostatek přirozeného světla. Budoucí majitel má možnost si zvolit z řady vybavení a apartmán si kompletně zařídit.

Termín dokončení
Předpokládaný termín dokončení je stanoven na září 2027.


Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Itálii.

Parametry bytu

Cena
5 521 450 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Lido di Jesolo, Itálie
ID
TT20666
Stavba
Panelová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELLOX

Na Strži 2102/61a, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jan Rejcha

Jan Rejcha

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti