Prodej rodinného domu, Vyklantice, 600 m2

Vyklantice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Vyklanticích

Informace k domu

Nabízím exklusivně k prodeji kouzelný dům na samotě u lesa ve Starých Vyklanticích u Pelhřimova. Předmětem prodeje je bývalá hájenka Dolská myslivna, přestavěná na částečně podsklepený třípodlažní zděný dům s prvky Julese Vernea, dále dvoupatrová stavba s vybavenou dílnou, dvěma garážemi a podkrovím, a okolní pozemky.
Zastavěná plocha domu je 166 m2, zastavěná plocha dílny je 129 m2, celková výměra pozemků mimo zastavěnou plochu je 5,602 m2.
Ze západu lemuje předmětné nemovitosti Kateřinský potok, z východu vykácený palouček s nalezištěm hub a okolo jsou lesní pozemky. Dům s dílnou i pozemky se nachází ve chráněném území Českomoravské vrchoviny.
V 1.PP je sklep s klenutými stropy, který se nachází pod čtvrtinou stavby, kde je umístěna domácí vinotéka.
V 1.NP se nachází prostorná jídelna s klenutými stropy, kuchyně s vybavenou kuchyňkou linkou, dvoudílnou americkou lednicí, mikrovlnnou troubou, kombinovanou varnou deskou, ohřívacím šuplíkem, kávovarem a elektrickou troubou, posezení u krbu na tuhá paliva a otočné schodiště vedoucí do 2.NP.
Ve 2.NP se nachází středový prostor obestavěný vestavěnými skříněmi s posuvnými schůdky k přístupu do horních skříněk a s přístupem na terasu nad vchodem do domu, a možným přístupem na střechu přístavku. V přístavku vedle domu se nachází sauna s koupelnou s wc. Na tomto podlaží se nachází zabudovaná malá kuchyňka s myčkou a ledničkou a prostorná koupelna s oknem, kde je umístěna vana, umyvadlo, sprchový kout, wc, pisoár, bidet, pračka se sušičkou a zrcadlová vestavěná skřín, dále jsou tu dvě ložnice. Skládací padací schody na elektrický i mechanický pohon vedou z půdy na toto podlaží.
Ve 3.NP se nachází půdní prostor, kde je umístěn kotel na otopné oleje, 160 l bojler a úložné prostory po celém obvodu půdy.
Stavba je připojena na elektřinu (vysoký a nízký tarif), vodu z vlastní studny, pomocí domácí vodárny je rozvod vody po domě, vodovodní přípojka a domácí čistírna odpadních vod s betonovými žumpami má kapacitu na vyvážení 1x za rok.
Vodárna je za domem na cizím pozemku, na kterém je zřízeno věcné břemeno umístění, uložení, vedení, provozu, údržby a oprav studny a vodovodní přípojky dle geometrického plánu, který je součástí této smlouvy. Takéž na vlastním pozemku je věcné břemeno na umístění pilíře elektrického sloupu.
Topení v domě je zajištěno kotlem na lehké topné oleje, topný olej se čerpá do nádoby umístěné na pozemku a jeho kapacita vystačí na 1 rok. Ohřev vody zajišťuje bojler, v 1. a 2. NP domu je umístěno podlahové topení.
Dílna je vybavená s dvěma pracovnami, 2 garážemi s výsuvnými vraty a vybudovaným podkrovím, které je přístupné výsuvnými schůdky. Příjezdová cesta je na pozemku Lesů.
Dům i dílna stojí na samotě u lesa, 50 m od místní komunikace, nejbližší autobusová zastávka je vzdálená 360 m a cca 2 km. Předmět prodeje se nachází 100 km jihovýchodně od Prahy, 30 km od Humpolce. Na tomto kouzelném místě může vzniknout rodinné sídlo, bydlení s podnikáním, penzion s restauraci, rekreační objekt.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Vyklantice
ID
083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
5900 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Marcela Leblochová

Marcela Leblochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vyklanticích?

Podobné nemovitosti