Prodej bytu 3+1, Veselí nad Moravou, Chaloupky, 68 m2

Chaloupky, Veselí nad Moravou

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Veselí nad Moravou

Informace k bytu

Jste milovníci cyklistiky, kultury a rodinné pohody? Toužíte po bydlení, kde si každý člen rodiny najde svůj vlastní koutek pro odpočinek? Tak právě pro vás tady mám tuhle příležitost, kde si vytvoříte nový domov podle vašich představ.

Nabízím prostorný byt 3+1, kde si v každé místnosti přijdete na své. Každý koutek je unikátní a vy si můžete užít soukromí i společné chvíle. Byt se nachází ve čtvrtém patře, nově zrekonstruovaného paneláku. A nebojte, nebudete se muset zapotit s těžkými taškami po schodech. Díky modernímu výtahu pro vás bude každodenní nákup hračka!

Tento byt se chlubí velkým obývacím pokojem, ze kterého vede krásná lodžie, kde si ve správný čas užijete romantiku při východu nebo západu slunce. Vlastní ložnici a dětský pokoj, kde si děti můžou hrát na piráty a vy o nich ani nebudete vědět. A co teprve ta kuchyně! Opravdové království pro každého, kdo rád vaří a peče. Sice skromná, ale s dostatkem místa pro jídelní stůl, kde se vaše rodina může scházet a vychutnávat si vaše gastronomické umění.

Taky se vám stává, že během vaření nedělního oběda zjistíte, že vám došla nějaká ingredience? Nemusíte zoufat, hned za domem je Lidl, takže si jen v teplákách rychle odběhnete a řízek, který se vám smaží na plotně se ani nestihne připálit!
Kousek od domu máme krásnou cyklostezku vedoucí podél Baťova kanálu. A když zatoužíte po kultuře? Stačí se jen vypravit k zámku, kde je park tak velký, že by se v něm ztratila i zámecká paní. Ve městě se každoročně koná několik akcí, takže se doma rozhodně nudit nebudete.

Podrobnější popis a více fotek najdete na mém webu: https://demelapartneri.cz/nemovitosti/byt-veseli/ Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105136.

Parametry bytu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Chaloupky, Veselí nad Moravou
ID
N105136
Stavba
Panelová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY SFD REALITY

Karlovo nám. 53/42, Třebíč

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Filip Demel

Filip Demel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Veselí nad Moravou?

Podobné nemovitosti