Prodej zemědělské usedlosti, Sedlčany, 1428 m2 (ID: 2127312)

Sedlčany

10 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 49 087 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Sedlčanech

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

Jedinečná příležitost k nákupu usedlosti v Třebnicích, okres Sedlčany.
Nabízíme k prodeji exkluzivní usedlost v malebných Třebnicích, jež představuje unikátní příležitost pro ty, kteří hledají spojení luxusu, tradice a neomezených možností využití. Tento jedinečný komplex budov, zasazený do nádherného terénu, nabízí mimořádnou šanci pro investory či budoucí majitele snící o vlastním útočišti, eventovém centru či rozvoji agroturistiky.
K usedlosti je připraven podrobný projekt a studie za 1.200.000,- Kč, slibující bezstarostnou rekonstrukci s výjimečným výsledkem.
Srdce usedlosti tvoří prostorná hlavní budova nabízející krásný prosklený prostor s plně funkčním přízemím a wellness areálem, ideální pro relaxaci a odpočinek.
Další budova slouží jako hlavní obytná část poskytující pohodlné bydlení v souladu s nejvyššími standardy.
Součástí areálu jsou také apartmány, které nabízí široké možnosti využití, od dlouhodobého pronájmu po agroturistiku.
Čtvrtá budova, fungující jako hostinský dům, je připravena přivítat hosty s otevřenou náručí a poskytnout jim nezapomenutelný zážitek.
Poslední budova, vyhrazená pro kancelářské prostory s ubytováním, umožňuje efektivní správu celé usedlosti bez nutnosti dojíždění.
Možnosti využití - luxusní bydlení. Vytvořte si domov vašich snů s neomezenými možnostmi pro relaxaci a soukromí.
Agroturistika a pronájem apartmánů. Využijte rostoucí poptávku po agroturistice a nabídněte jedinečné ubytování v srdci přírody.
Ubytovací služby. Rozvíjejte ubytovací služby s potenciálem pro různorodé klientely.
Eventy a svatební hostiny. Ideální místo pro pořádání nezapomenutelných svateb, oslav a firemních akcí s jedinečným zázemím.
Vize a potenciál. Usedlost v Třebnicích nabízí nejenom možnost vytvoření domova v souladu s přírodou, ale také slibuje lukrativní investici díky své flexibilitě a širokým možnostem využití. Se všemi projekty a studiemi již připravenými, můžete ihned začít realizovat svůj sen.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost k vlastnictví nádherné usedlosti, která nabízí nejenom úchvatné prostory pro bydlení, ale i neomezené možnosti pro podnikání a relaxaci. Kontaktujte nás dnes a objevte kouzlo tohoto mimořádného místa v Třebnicích.






Parametry domu

Cena
10 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Sedlčany
ID
24004
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1428 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
4800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

AVI REALITY, s.r.o.

Charkovská 394/12, Praha, Vršovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Iva Buricová

Iva Buricová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Sedlčanech?

Podobné nemovitosti