Prodej rodinného domu, Vodochody, Vyšehradská, 234 m2

Vyšehradská, Vodochody

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc

(Včetně provize a právního servisu.)

Prověřené firmy v Vodochodech

Úklidové služby

Informace k domu

Hezký den,

Sníte o vlastním prostorném domově v naprosto klidné lokalitě, a přesto v dojezdové vzdálenosti do Prahy? Pak zbystřete! Ve Vodochodech na nové majitele čeká rodinný dům, který můžete využít i jako dvougenerační.

Současná dispozice domu je 6+2. V přízemí se nachází koupelna s toaletou, nová kuchyně s jídelnou, špajz, prostorný obývací pokoj a ložnice. To vše doplňuje prosklená zimní zahrada s výhledem směrem k venkovnímu posezení. Součástí zmíněného jsou ještě garáž a technická místnost. V patře pak můžete využít tři ložnice a druhý obývací pokoj spojený s pracovnou. Poslední místnost představuje druhá provizorní kuchyně, která v minulosti sloužila jako doplňující ložnice. Proto pokud byste přeci jen potřebovali další místo na spaní, dispozici můžete opět snadno změnit na původní 7+1.

Kromě garáže můžete využít i parkovací stání u domu. Nemovitost ještě krom zmíněného venkovního posezení doplňují podsklepený zahradní domek a bazén. A jako další benefity jistě oceníte zcela nové oplocení u přední strany domu stejně jako novou fasádu. Ovšem jednou z největších devíz jsou ticho a pohoda v lokalitě, které Vám zaručí, že se zde budete cítit opravdu jako doma a spolu s tím se sem budete vracet více než rádi.

Plocha pozemku včetně zastavěné plochy je dle listu vlastnictví 707 m2. Orientační výměry jednotlivých místností, garáže a zimní zahrady jsou pak k náhledu v přiložených půdorysech. Spolu s tím doporučujeme projít si nemovitost z pohodlí domova díky 3D virtuální prohlídce.

Objekt je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je řešeno plynovým kotlem Protherm Panter 24. Na základě posledních vyúčtování jsou zálohy nastaveny následovně: na elektřinu 3.200 Kč/měsíc a na plyn na 5.570 Kč/měsíc. Vodné stočné vychází na cca 635 Kč/měsíc. Na osobní webové stránce makléře jsou dostupné dokumenty k dané nemovitosti včetně vyúčtování a spolu s tím i nově zpracovaného technického posudku certifikovanou osobou. Neváhejte požádat o přímý odkaz.

Obec Vodochody se nachází v okrese Praha-východ a rozkládá se asi patnáct kilometrů severně od centra Prahy. V obci se nachází obchod s potravinami, dětské a fotbalové hřiště a mateřská škola. Za prací můžete dojíždět do zmíněné Prahy, do Kralup nad Vltavou nebo do okolních obcí.

Na prohlídky se objednávejte za pomoci formuláře nebo na uvedeném telefonickém čísle.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. S jeho vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Energetická třída dle PENB je „D“, tj. méně úsporná.

Parametry domu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Vyšehradská, Vodochody
ID
0201-NP02749
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
234 m2
Plocha nemovitosti
707 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Jindřich Svačina

Bc. Jindřich Svačina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vodochodech?

Podobné nemovitosti