Prodej rodinného domu, Frýdlant nad Ostravicí, Ondřejnická, 400 m2

Ondřejnická, Frýdlant nad Ostravicí

11 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 712 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Frýdlantu nad Ostravicí

Informace k domu

Nabízíme tento prostorově velkorysý zateplený a kompletně zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 7+1 se dvěma koupelnami a dvěma garážemi (venkovní a vnitřní, která je propojena se sklepním prostorem). Dům má 2 nadzemní a jedno částečně podzemní podlaží (garáž je na úrovni terénu), je napojen na plynovod, vodovod i kanalizaci.
Rovná zahrada pravidelného tvaru je kompletně oplocená s bránou na dálkové ovládání, parkovací plocha, chodníky a vjezd do garáže jsou vydlážděny zámkovou dlažbou a k domu je připojena ještě další venkovní dřevěná garáž. Může sloužit např. jako kůlna.
V celém prvním nadzemním podlaží domu i ve sklepě a garáži je dlažba s podlahovým vytápěním, v patře na chodbě také a v pokojích jsou plovoucí podlahy. Koupelna v přízemí je se sprchovým koutem, wc je zvlášť, v patře pak dohromady s wc, se sprchovým koutem a rohovou vanou. V přízemí domu je komora/šatna, v patře pak půdní skladovací prostor a jeden z pokojů je využíván jako posilovna, je vybaven infrasaunou a zrcadly.
Obrovská světlá kuchyň s rohovou kuchyňskou linkou a jídelním prostorem je propojena s obývacím pokojem, který je vybaven projektorem s reproduktory a krbem (napojen na hlavní rozvod topení i ohřev vody). Všechna okna disponují venkovními roletami.
Sklepní prostory mají pochozí výšku a ve sklepě se nachází i technická místnost s plynovým kotlem a akumulační nádobou na teplou vodu, plyn je využíván na vytápění, ohřev vody i vaření.

Dům se nachází nejen v perfektní lokalitě v blízkosti centra města, ale i kousek do přírody. A také s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností.

Parametry domu

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Ondřejnická, Frýdlant nad Ostravicí
ID
0302
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
704 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 19 lidí

Prodejce

Mgr. Marta Ahanonu

Mgr. Marta Ahanonu

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdlantu nad Ostravicí?

Podobné nemovitosti